Bedemand i Næsby, Munkebo og Nordfyn – vi skaber et smukt punktum

Hos Fjordager Begravelsesforretning A/S giver vi jer en værdig og smuk afsked med jeres kære. Det er hårdt at skulle sige farvel til et menneske, man har kendt og elsket, og når døden indtræffer, er der pludselig mange ting og detaljer at skulle forholde sig til. Det er her, vores erfaring og ekspertise kan hjælpe dig med at komme godt igennem den svære tid, når vi står for de mange praktiske elementer, der hører med, når et menneske går bort.

Vi har siden 1985 fungeret som bedemand i Odense og hele Fyn, og vi har hjulpet mange hundreder fynske familier med at gøre det sidste farvel til en smuk og værdig oplevelse.

Vi kan hjælpe med begravelse eller bisættelse i både i kristen, borgerlig eller anden sammenhæng. Vores gode lokalkendskab i Næsby og Munkebo samt de mange sogne på Nordfyn, gør os til en god allieret, når et familiemedlem træder ud af livet og ind i døden.

Vil du kontaktes af en bedemand?

Fjordager Begravelsesforretning A/S giver et værdigt, personligt og smukt farvel

Vi er til for, at de efterladte med ro i sindet kan fokusere på andet end de mange praktiske opgaver, der altid følger med i denne situation.

Der skal planlægges og handles ret hurtigt, når et menneske går bort, og det er ikke altid, at de efterladte har overskuddet til at forholde sig til alle disse ting, så kort tid efter et dødsfald.

Vi hjælper med alle aspekter, og kan stå for hele- eller dele af planlægning og udførelse af begravelsen eller bisættelsen.

Vi står bl.a. for kontakten til præst eller andre relevante personer, bestilling af kiste/urne, bestilling af gravsten og indgravering af denne, udarbejdelse og indrykning af dødsannonce, blomster, eventuel efterfølgende gravøl og alle de andre forskellige ting der følger med.

Vores fokus er altid på at give den allerhøjeste service som overhovedet muligt.

Vores erfaring og lokalkendskab på hele Fyn gør, at vi kender til traditioner og skikke i de forskellige sogne, og derfor bedst mulig kan hjælpe med afdøde og/eller efterladtes ønsker til begravelsen / bisættelsen / ceremonien.

Kontakt din bedemand i Munkebo, Næsby og hele Nordfyn

Fjordager Begravelsesforretning A/S er fokuseret på at levere en service af højeste kvalitet og til en fornuftig pris. Vi er din garanti for en smuk, personlig og værdig afsked med dine kære. Vi har altid kontakt med de pårørende lige fra vores første personlige møde, til det sidste punktum er sat.