Din personlige bedemand i Kerteminde, Nyborg og Langeskov

De fleste oplever at skulle tage afsked med familiemedlemmer her i livet, og det kan være en svær proces for de fleste. Derfor er det rart at få hjælp til de mange praktiske ting, der skal tages hånd om, når døden indtræffer.

Her er Fjordager Begravelsesforretning A/S din personlige bedemand, som hjælper dig gennem den svære tid med ekspertise, erfaring og forståelse for den svære situation.

Hvad end døden er kommet uventet eller efter længere tids forberedelse, kan det være hårdt at skulle klare de mange ting, der skal ordnes i forbindelse med en begravelse eller bisættelse, og det er som regel noget der skal klares, kort tid efter ens kære er gået bort.

Derfor bestræber vi os på at hjælpe dig mest muligt, og kan stå for stort set alting omkring planlægningen og udførelsen af den sidste del af rejsen.

Vores fokus er at give dig den allerbedste service, og det har vi over 30 års erfaring med. Vi har desuden et glimrende lokalkendskab og samarbejde med de forskellige sogne på Fyn, og kender til diverse skikke og traditioner i forbindelse med bisættelser og begravelser i Kerteminde, Nyborg, Langeskov og resten af Østfyn.

Vi arbejder også ofte som lokal bedemand i Odense, hvor vi også har et kontor på Rudgårdsvej i Odense NV.

Vil du kontaktes af en bedemand?

En bedemand skal hjælpe og forstå – det er vores begravelsesforretning eksperter i

Der kan være vidt forskellige- og meget specifikke ønsker til, hvordan man gerne vil tage afsked med sine kære, og det har vi naturligvis stor forståelse for.

Mange pårørende kan slet ikke overskue den proces, der går i gang, når en elsket pludselig er forsvundet – og det er helt naturligt. Derfor er der ofte behov for, at bedemanden tager nogle af de svære beslutninger, og klarer alle de praktiske detaljer omkring begravelsen eller bisættelsen.

Vi har stor erfaring med dette, og har gennem rigtig mange år arbejdet med at give et værdigt og smukt farvel. Derfor kan du trygt overlade planlægningen helt eller delvist til os.

Vi kan tage os af alt lige fra planlægning, klargøring, dødsannonce til blomster, papirarbejdet og naturligvis selve begravelsen/bisættelsen. Vi kan hjælpe uanset om der ønskes en kristen, borgerlig eller anden type afsked.

Kontakt din bedemand i Kerteminde, Nyborg og Langeskov hvis du ønsker et personligt præg

Vi ved om nogen, hvor hård en situation et dødsfald kan være, og derfor lægger vi alle vores kræfter i at yde den bedste service til de efterladte. Kontakt os på telefon eller send en mail og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer i en svær tid.